Vagotuvas - ravėtuvas „Farmostal", 5...
4255

Vagotuvas - ravėtuvas „Farmostal", 5 korpusų

Vagotuvas-ravėtuvas, tai padargas pakabinamas ant traktoriaus tritaškio pakabinimo mechanizmo. Prie tvarkingos (suvirintos) padargų sijos tvirtinamos darbinės sekcijos. Kiekvieną darbinę sekciją sudaro kopijuojantis ratas, lygiagretainis bei darbiniai elementai. Darbinės sekcijos išdėstomos ant padargo sijos, vietose atitinkančiose apdirbamus tarpuvagius.

Vagotuvo darbinė dalis yra korpusas, kuris susideda iš dvipusio norago, krūtinėlės ir dviejų sparnų. Noragas prapjauna dirvą ir pakelia išarą į viršų. Krūtinėlė trupina žemę ir padalina ją į dvi dalis, kurios po to yra veikiamos sparnų. Vagotuvo sparnai pakelia išarą į viršų ant vagos keteros, toliau ją trupina ir atverčia. Sparnai formuoja dirvą po augalais. Prieš kiekvieną korpusą esantys du ravėtuvai /dantys/ purena dirvą ir palengvina vagojimą.

Dirbant kaip su ravėtuvu, vietoj vagotuvo korpuso montuojama „žąsies kojelė“. Vagotuvų, ravėtuvų darbinis gylis reguliuojamas atitinkamai iškišant kotelius. Darbo metu kiekviena vagotuvo-ravėtuvo darbinė sekcija remiasi kopijuojančiu ratuku. Lygiagretus darbinių sekcijų sujungimas su rėmu leidžia išlaikyti pastovų trinties kampą tarp darbinių elementų ir vagotuvo korpuso, purenimo peilių ar „žąsies kojelės“.

Šios prekės sandelyje nepalaikome, tačiau ją galima užsakyti. Norėdami sužinoti apie pristatymo sąlygas ir terminus siųskite užklausą!
740,00 €
Su mokesčiais

help_outlineKlauskite apie prekę
Vagotuvas - ravėtuvas „Farmostal", 5 korpusų

Vagotuvas - ravėtuvas „Farmostal", 5 korpusų

 

Privalumai

Svarbu žinoti (naujai technikai): 
Greitai pristatysime visoje Lietuvoje per 1-4 d.d.
Pristatymo kaina gali kisti, jei prekės sunkesnės nei 15 kg. 
Jei ši prekė netiks, keiskite ar grąžinkite per 14 d.*

Banneriai

   

Modelis: P414
Korpusų skaičius (vnt.): 5
Vagojimo plūgelių skaičius (vnt): 5
Ravėjimo plūgelių skaičius (vnt): 5
Šoninių ravėjimo pirštų skaičius (vnt): 10
Tarpuvagio plotis (mm): 625-675
Darbinis gylis (mm): 70-100
Ilgis (mm): 1015
Plotis (mm): 2900
Aukštis (mm): 1060
Traktoriaus galia (AG): 25
Masė (kg): 172
Akėtėlių skaičius (už papildomą kainą), (vnt): 5

Papildoma komplektacija:

1. Akėtėlės (montuojamos gale), kaina 35 Eur/vnt.

2. Volas 0,4 m. pločio, kaina 100 Eur/vnt.

3. Volai spygliuotais galais, kaina 115 Eur/vnt.

4. Ravėtuvo šoniniai lenkti atpjovėjai, kaina 11 Eur/vnt.

Suteikiama 2 metų garantija.

* Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

11 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Siekiant individualizuoti jūsų naršymo patirtį bei pateikti pasiūlymus, kurie būtų aktualūs būtent Jums tinklapyje yra naudojami slapukai. Paspaudę „Accept“ Jūs sutinkate su slapukų įdiegimu ir naudojimu. Daugiau informacijos rasite: slapukų politika.