Pusapvalis convEGGtor akmuo, XL
3022

Pusapvalis convEGGtor akmuo, XL

  • Pusapvalis convEGGtor akmuo neįtikėtinai universalus. Naudojant jį vieną su convEGGtor krepšeliu, Big Green Egg kepsninėje galima gaminti maistą dviejose zonose: tiesioginėje ir netiesioginėje kaitroje. O sudėjus dvi puseles išeis pilnas nuo tiesioginės kaitros apsaugantis skydas.
  • Akmuo sukurtas taip, kad ant jo kepamas maistas nepridegtų. Sudėjus du pusapvalius kepimo akmenis galima padidinti kepimo plotą. Tai ypač aktualu tada, kai reikia gana nedidelėje temperatūroje kepti didelį kiekį maisto, pavyzdžiui, vištų sparnelius. Be to, naudodami tik vieną pusapvalį akmenį turėsite pakankamai vietos maistui kepti nesijaudinant dėl to, kad pridegs. Pusapvalis akmuo pagamintas iš Big Green Egg keramikos.
  • Atkreipkite dėmesį: 5 dalių rinkinyje EGGspander yra tik 1 pusapvalis akmuo Kepimo akmuo turėtų būti dedamas į vidurinį lygį.
Šios prekės sandelyje nepalaikome, tačiau ją galima užsakyti. Norėdami sužinoti apie pristatymo sąlygas ir terminus siųskite užklausą!
64,00 €
Su mokesčiais

help_outlineKlauskite apie prekę
Pusapvalis convEGGtor akmuo, XL

Pusapvalis convEGGtor akmuo, XL

 

Privalumai

Svarbu žinoti (naujai technikai): 
Greitai pristatysime visoje Lietuvoje per 1-4 d.d.
Pristatymo kaina gali kisti, jei prekės sunkesnės nei 15 kg. 
Jei ši prekė netiks, keiskite ar grąžinkite per 14 d.*

Banneriai

   

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Siekiant individualizuoti jūsų naršymo patirtį bei pateikti pasiūlymus, kurie būtų aktualūs būtent Jums tinklapyje yra naudojami slapukai. Paspaudę „Accept“ Jūs sutinkate su slapukų įdiegimu ir naudojimu. Daugiau informacijos rasite: slapukų politika.