Small Big Green Egg kepsninė
Small Big Green Egg kepsninė
Small Big Green Egg kepsninė
2285

Small Big Green Egg kepsninė

  • Grotelių skersmuo - 33 cm
  • Kepimo paviršius - 855 cm²
  • Svoris - 36 kg
  • Aukštis - 61 cm
968,00 €
Su mokesčiais

help_outlineKlauskite apie prekę
Small Big Green Egg kepsninė

Small Big Green Egg kepsninė

 

Privalumai

Svarbu žinoti (naujai technikai): 
Greitai pristatysime visoje Lietuvoje per 1-4 d.d.
Pristatymo kaina gali kisti, jei prekės sunkesnės nei 15 kg. 
Jei ši prekė netiks, keiskite ar grąžinkite per 14 d.*

Banneriai

   

Ar gaminti maistą lauke gali tik tie, kas turi sodą? Tikrai ne! Big Green Egg Small kepsninė puikiai telpa balkonuose ir nedidelėse kotedžų terasose. Small modelis, nors ir nedidelis, bet lengvai sutalpina patiekalus 4–6 asmenims. Kadangi Small modelyje grotelės yra žemiau nei MiniMax, joje lengviau telpa dideli patiekalai, nors abu modeliai pasižymi vienodo dydžio kepimo paviršiumi.

Įdėkite Small kepsninę į EGG Nest (laikiklį su ratukais) ir lengvai, saugiai perkelkite į kitą vietą. O gal įmontuokite ją į stalą arba kitą baldą? Taip pat siūlome gausų šiam EGG modeliui pritaikytų priedų pasirinkimą – nuo convEGGtor laikiklio, skirto maistui netiesioginėje kaitroje gaminti, iki ketaus grotelių rimtiems barbekiu fanams. Big Green Egg Small, nors ir maža, bet galinga!

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Siekiant individualizuoti jūsų naršymo patirtį bei pateikti pasiūlymus, kurie būtų aktualūs būtent Jums tinklapyje yra naudojami slapukai. Paspaudę „Accept“ Jūs sutinkate su slapukų įdiegimu ir naudojimu. Daugiau informacijos rasite: slapukų politika.