X Large Big Green Egg kepsninė
X Large Big Green Egg kepsninė
X Large Big Green Egg kepsninė
X Large Big Green Egg kepsninė
2280

X Large Big Green Egg kepsninė

  • Grotelių skersmuo - 61cm 
  • Kepimo paviršius - 2919 cm²
  • Svoris - 99 kg 
  • Aukštis - 78 cm
Šios prekės sandelyje nepalaikome, tačiau ją galima užsakyti. Norėdami sužinoti apie pristatymo sąlygas ir terminus siųskite užklausą!
2 649,00 €
Su mokesčiais

help_outlineKlauskite apie prekę
X Large Big Green Egg kepsninė

X Large Big Green Egg kepsninė

 

Privalumai

Svarbu žinoti (naujai technikai): 
Greitai pristatysime visoje Lietuvoje per 1-4 d.d.
Pristatymo kaina gali kisti, jei prekės sunkesnės nei 15 kg. 
Jei ši prekė netiks, keiskite ar grąžinkite per 14 d.*

Banneriai

   

Turite gausią šeimą arba didelį būrį draugų? Esate profesionalus šefas? O gal mėgstate vaišinti žmones didelių susibūrimų metu? Jei bent į vieną klausimą atsakėte taip, tuomet jums tinkamiausias partneris – Big Green Egg XLarge. Grotelės šiame universaliame modelyje net 30 % didesnes nei Large kepsninėje, todėl vienu metu galėsite pavaišinti visą būrį žmonių gardžiausiais patiekalais. XLarge kepsninės grotelės yra 61 cm skersmens, todėl galimybė kepti didelius mėsos gabalus, visas žuvis arba kelias picas vienu metu – nebe svajonė, o tikrovė.

O jei nutiks taip, kad to 61 cm bus per mažai, tiesiog padidinkite kepimo plotą specialiomis dviaukštėmis grotelėmis ir pakylėkite savo kulinarinius galimybes į naujas aukštumas. Gal papildykite savo XLarge lentynomis EGG Mates? Jos suteiks darbinio paviršiaus, ant kurio galėsite išsidėlioti įrankius ir/ arba ingredientus. Dar viena puiki mintis – įmontuoti Big Green Egg XLarge kepsninę (akacijos) stale arba lauko virtuvėje! Ar norėtumėte?

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Siekiant individualizuoti jūsų naršymo patirtį bei pateikti pasiūlymus, kurie būtų aktualūs būtent Jums tinklapyje yra naudojami slapukai. Paspaudę „Accept“ Jūs sutinkate su slapukų įdiegimu ir naudojimu. Daugiau informacijos rasite: slapukų politika.